SAHABAT BAIK.

Monday, June 6, 2011

CONTEST SAHABAT ???

Mak atok..baru dapat update blog..masalah blog sejak akhir2 ni di sabah..sukar bangat dong mau buka blog...kena tunggu sampai 20 minit pun masih jg loading2...aramai tieee..boleh gila aku dibuatnya..so..sejak beberapa hari ni maybe seminggu or sebulan aku tak buka blog n tiba2 hari ni aku buka bole pula..hihay...mcm pasukan sorak aku bertepuk dari dalam bilik k...
 ok2..aku baru teringat aku ada buat contest pasal sahabat bulan lalu...disebabkan terlalu bz aku tak sempat lagi nak baca blog korang..kalau aku dah komen bermakna aku dah baca lah tu..so..hadiah yang bakal anda terima bagi pemenangnya adalah

TIKET PERGI BALIK DARI KUALA LUMPUR KE SABAH untuk anda dan Seorang Sahabat anda..kalau anda orang Sabah..kita ke Pulau saja jalan2..hahahhaha

serta

LAWATAN KE TEMPAT-TEMPAT BERSEJARAH DI AREA SABAH NI
masa tu cuti sekolah so aku memang perlukan kawan untuk dibawa berjalan...yang menang tu kenalah mohon cuti awal2..

HADIAH HANYA UNTUK ITU SAHAJA..HAL MAKAN MINUM BELANJA DI SINI ITU TANGGUNG SENDIRI K..HUHUHUHU

tapi..semua ini akan saya berikan pada bulan november atau disember sebab masa tu cuti sekolah
dan tarikh kedatangan anda akan diserentakkan dengan masa catering blogger2 sabah..mereka ni rajin buat catering...

hah itu sahaja untuk hari ini...kepada pemenang saya akan update entri untuk anda bila semua blog telah selesai dibaca..bila tu??emm..tak kejutan lah kalau bagitau sekarang..so..sentiasalah jenguk2 blog ni ya

agak2nya kenapa ya bila aku buka blog susah sangat nak masuk..asik myaccount je keluar tak pun register u new email..apa kah jadah tu???tu pasal ssh nak update blog bila jadi mcm tu..aduhhh


P/S..Sekarang ni cuti sekolah...sapa nak ajak aku kawin lari??hahahha


SUDIRMAN
aku menulis bukan kerna nama

8 comments:

* Zaleta * said...

selamaa pagi cikgu (stail budak sekolah)....catering tu bukan org masak ker...heheh catering ke gathering....? sapa yg menang ni...?

Fiq Fikri said...

huhu siapakah??
ni cikgu hadiah sagu hati xde kew??

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hehehe...siapakah????x sabar nk bwk "kawan" skali ni p sabah...hehehe...

de engineur said...

yg di Sabah tu, cikgu kena lah terbalikkan pulak tiketnya,
BKI-KUL - ok gak tu.

WEI LYN said...

tukar pegi akaun gmail,bru dpt masuk tu

Buuwa said...

erk.. aku d sabah gak.. tp rasanya xda prob pulak buka blog ..heheh.. aku gna acc gmail... ^__^

syiqah lazola said...

catering??? knp nk kne tggu blogger sabah wat catering??catering tu kn anytime.. order jer...or gethering ea cikgu?mcm zaleta ckp

DanieL AdiE said...

1 je hadiah??

Wat la hadiah ukt consolation mcm contest ibu dulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...