SAHABAT BAIK.

Sunday, March 20, 2011

ulasan filem THE RESIDENT

hah..masa ahad tu dapat keluar dengan kawan2 lama n stay2 sambil ada yang belajar cara nak buat blog..sempatlah tgk wayang ni hah..em...so nak bagi ulasan sedikit mengenai wayang ni n harap ia dapat bagi gambaran kepada kawan2 nak pegi tgk atau tidak.....yang pasti aku peminat setia pelakon wanita nie..hihayyyy

filem ni nak kata filem romantik tak juga...filem aksi tak juga ..emm..filem rojak agaknya..kalau tgk pic kat atas itu sebahagian adegan dalam filem ni..kalau anda sukakan filem yang agak misteri pegilah tgk sebab jalan cerita filem ni agak misteri sedikit...ia mengisahkan tentang seorang doktor yang telah menyewa semua apartmen dengan begitu murah dari seorang yang agak baik...eh..kalau cerita tak bagus lah kan...??but..filem ni akan mempertontonkan anda dengan sifat manusia yang keterlaluan yang membawa kepada masalah psikologi terutamanya dari aspek SEX..hah..korang suka lah tu kan...hahahha..disebabkan terlalu ghairah macam2 perkara boleh dilakukan..apa perkara itu..anda kenalah ke pawagam dan tgk sendiri....

hehehhe...time ni mmg agak mencemaskan...agak2 korang wanita ni benar2 ke membelasah si pesalah sebenar??adakah wanita ini yang mengalami masalah psikologi sex or lelaki tu?/siapa yang time tidur tu kena rapa dan berlakunya persetubuhan tanpa disedari..adakah si lelaki or wanita??hahahhaha...yang pasti melihat filem ni anda akan dapat pengajaran agar berhati-hati ketika makan atau minum sebab ia akan membuat anda tidak sedar apa2...banyak elemen menjatuhkan jantung dalam filem ni...dari 5 bintang agaknya bolehlah bagi dalam 3.8..kenapa??pegilah saksikan sendiri ya....

selepas entri ini, man akan buat satu contest lagi..kalau sebelum ini hadiah utama RM200 dan 5 blogger menerima RM30 top up..kali ini apa pula hadiahnya??tunggulah..dalam beberapa jam or hari Man akan update contest tu..pasti lain daripada yang lain....


SUDIRMAN
aku menulis bukan kerna nama

22 comments:

Ayuni said...

hm, cerita nie menarik tp mcm seram je....

apezs shah said...

salam

bagus2.. mcm seronok..
tapi ciss sengaja nak wat org
tertunggu2..

contest? ermmm..

adan said...

salam.. cerita ni boleh menaikkan bulu roma ka ar? ke bulu tettttttttt yan naik... sila jangan lucah..! maksud aku bulu tengkuk la.. tettttt..!

sudirman said...

ayuni..hehehe..tak lah seram..suspen je..pegilah tgk best tu...
apezs-contest..hehehhe..tggulah ya...suspen nie..suspen..
adan-nama ko bkn hamba miskin kah??hahahha...eh..ko yg lucah tu..ihh tak malu

adan said...

yela... ko jak paling kaya di alam semesta.. hahaha.. ko punya la bumi ni...! biar la aku di sipi2 jak..!

sudirman said...

sipi2...eh..ndak ble..di sipi2 pn ndak ble..ndak apa lah aku bg ko tpmt di KLCC lah mau kah???di celah2 pokok yg berakar-akar tu..hihayyy

adan said...

perghhh! agak2 la ko letak aku di pokok2 akar tu.. sungguh kejam tuan blog ini...! ndak apa la... pokok tu ko bawa balik la.. aku ndak mau semua tu..! ko ambill laaaa...! ko la menang... ko pemenang...!!! ko paling kaya di alam semesta ni.. argghhhhhhh>>!!!!


kau kaya...!!



kau punya bumi...!!!



kau terhebat....!!!








cukup jak ko letak aku di hati mu sebagai kawanmu... kahkahkahkah...

sudirman said...

wah..terus aku mau menangis..wahhhhhh..luv u adan..muah...kakakkakakakka

adan said...

pssstttt!!!! sensitif tu... hahaha.. jangan ko men love2 dalam ruangan komen ni... hahahaha...!

sudirman said...

ala..mreka tahu kta main2..hahahha..ihh..tlglah..awekku lagi cantik dari awekmu ya...huhuhu

ajiep aries said...

erm....mcm menarik jer crite nie..... ader die suspen mcm merong mahawangsa????????????? cerite yg semue hero mati........:(

ajiep aries said...

wah contest nie mesti bestkan....erm... mcm x sbr jer nk tahu..hihihihihihihi

sudirman said...

hah..nnt ikut je..hehehhe

Anonymous said...

Hi, I do think this is an excellent site.
I stumbledupon it ;) I am going to come back yet again since I bookmarked it.
Money and freedom is the best way to change, may
you be rich and continue to help others.

my web page :: appliance repair Wesley Chapel Florida Florida contractors

Anonymous said...

Thanks for your marvelous posting! I truly enjoyed reading it,
you are a great author. I will make sure to bookmark your blog and
definitely will come back later in life. I want to encourage that you continue your great
work, have a nice evening!

Also visit my web-site - appliance repair Clearwater FL references

Anonymous said...

First off I want to say wonderful blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you do not mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I have had a tough time clearing my mind in getting my thoughts out. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Many thanks!

Also visit my blog ... dishwasher repair Oldsmar

Anonymous said...

I hardly comment, however after looking at through some of the responses on "ulasan filem THE RESIDENT".
I do have some questions for you if it's allright. Could it be simply me or does it give the impression like some of these remarks look like they are coming from brain dead folks? :-P And, if you are posting at other online sites, I'd like to keep up with you.
Could you list of every one of your public
sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?



Here is my web page - washer repair Pinellas Park stove repair Pinellas Park
washer repair Pinellas Park (www.youtube.com)

ninest123 said...

louis vuitton, nike free, ugg boots, ralph lauren pas cher, kate spade outlet, louis vuitton, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, louboutin outlet, longchamp outlet, tory burch outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, nike air max, cheap oakley sunglasses, nike outlet, longchamp, polo ralph lauren outlet, prada handbags, nike free, nike roshe run, ray ban sunglasses, longchamp pas cher, tiffany and co, tiffany jewelry, air jordan pas cher, gucci outlet, louboutin pas cher, replica watches, jordan shoes, michael kors, oakley sunglasses, sac longchamp, polo ralph lauren outlet, nike air max, louboutin, oakley sunglasses, oakley sunglasses, longchamp outlet, oakley sunglasses, air max, burberry, ugg boots, replica watches, christian louboutin outlet, chanel handbags, prada outlet, louboutin shoes

ninest123 said...

nike air max, timberland, michael kors, replica handbags, burberry outlet online, true religion jeans, hermes, michael kors, ralph lauren uk, nike air max, kate spade handbags, nike air max, nike free run uk, sac guess, hollister pas cher, tn pas cher, lacoste pas cher, michael kors outlet, burberry, ray ban uk, hollister, abercrombie and fitch, converse pas cher, true religion outlet, michael kors outlet, north face, oakley pas cher, coach outlet, new balance pas cher, nike roshe, nike blazer, michael kors outlet, ugg boots, ugg boots, hogan, michael kors outlet, coach outlet, north face, air force, lululemon, ray ban pas cher, vans pas cher, coach purses, michael kors outlet, true religion jeans, mulberry, true religion jeans, michael kors, michael kors, vanessa bruno

ninest123 said...

p90x workout, herve leger, new balance, jimmy choo shoes, hollister, nike huarache, north face outlet, converse outlet, gucci, babyliss, insanity workout, bottega veneta, longchamp, iphone cases, mont blanc, ray ban, nike roshe, timberland boots, birkin bag, asics running shoes, vans shoes, hollister, wedding dresses, celine handbags, ghd, baseball bats, north face outlet, nike air max, instyler, converse, lululemon, nfl jerseys, hollister, mac cosmetics, valentino shoes, lancel, ferragamo shoes, vans, abercrombie and fitch, ralph lauren, soccer jerseys, nike air max, chi flat iron, nike trainers, oakley, louboutin, reebok shoes, mcm handbags, soccer shoes, beats by dre

ninest123 said...

moncler, moncler, thomas sabo, ugg pas cher, moncler outlet, moncler, canada goose uk, louis vuitton, marc jacobs, doudoune canada goose, canada goose, links of london, pandora charms, hollister, louis vuitton, pandora jewelry, toms shoes, moncler, coach outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, bottes ugg, louis vuitton, moncler, replica watches, moncler, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre pas cher, canada goose outlet, ugg boots uk, karen millen, canada goose outlet, canada goose, supra shoes, swarovski, sac louis vuitton pas cher, pandora charms, ugg,uggs,uggs canada, wedding dresses, swarovski crystal, canada goose, moncler, canada goose

chenlili said...

longchamp bags
tiffany jewelry
ray ban sunglasses
uggs on sale
red bottoms
michael kors handbags
uggs outlet
moncler jackets
rolex watches
ray ban lunettes
hzx20161220

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...