SAHABAT BAIK.

Friday, March 11, 2011

KEMBALI SETELAH kaki dan tangan di BESI

as salam semuanya...apa kbr??harap2 sihat dan gumbira ya.oh ya, maaflah sebab aku agak lambat untuk menulis entri baru bukannya lupa tapi agak bz skit menguruskan banyak perkara..(kalah PM ni)..hahahahha..

oh ya..korang ingat tak pasal entri aku dulu tentang seorang student tu eksiden yang membawa kepada tangan dan kaki patah termasuk tulang2 retak??ingat tak??kalau tak ingat hah..sila2 lah klik ini...RETAK

Hah..dekat 3 bulan juga mamat ni kat hospital dan pada masa itu dia mmg lah sah2 tak sekolah kan?/tak tahulah sama ada dia suka or tidak ke sekolah tu..hahahhahaha...kalau aku dulu..bab cuti ni lah paling suka sebab boleh stay2 di rumah tgk tv..main guli dengan kawan2..terjun lombong dan sebagainya...tak kurang juga dlu aku suka main anak patung dengan jiran2..hahahhaha..agak kelakar di situ ya....tapi skrg tidak ok..aku suka main dengan pemilik anak patung je...hahahhaha

emmm...baru2 ni agak terperanjat sebab pelajar tu dah mula ke sekolah tapi kena guna 4 kaki lah...2 kaki asal n 2 lagi kaki besi (tongkat)..so aku pun mengunakan kuasa veto sebagai guru memaksanya untuk mengambil gambar..saksikan....

ni bahagian belakang tangan...dalam tu semua ada besi ya...emmmm

ni pula bahagian depan tangan tu..aduh..ngeri je tgknya...
so lepas ni kepada anda yang suka membawa motor laju2 tu..bawa2 lah insaf ya..jangan laju nanti jadi mcm nie pula..
hah..selain itu, nak kongsikan dekat korang semua sesuatu yang berlaku di sekolah baru2 ni ketika mengajar subjek matematik...aku bagilah satu kerja kat whiteboard n minta pelajar keluar untuk jawab n tulis di whiteboard tu..emm..cikgunya ni tinggi 182cm so mestilah tulis kat atas2 whiteboard tu kan...pelajar2 ni pula tingkatan 1...nak tau apa jadi..jom saksikan...
pelajar yang keluar tu tak sampai nak menulis jawapan di tempat yang sepatutnya dan tanpa mempedulikan cikgunya yang sedang asik melihat tu seorang kawan kepada pelajar tu tiba2 bangun dan angkat kawan dia tu..hahahhaha..agak kelakar masa tu...but...masih jg tidak mampu untuk memberi jawapan."berat lah kau ni..makan taik kah?"..tiba2 keluar ayat tu dari si tukang angkat...emm..last2 ni idea mereka..
sekian..ia berlaku betul2 depan man..so..man ambik pic terus sambil ketawa terbahak-bahak..hahahhahahah

p/s : wujudkan suasana ceria bila mengajar ya...

SUDIRMAN
aku menulis bukan kerna nama

15 comments:

Dyka said...

hahahaa!
cikgu kena bongkok sikett bil
tulis kt whiteboard tu lain kali..hahaha

nadira shahid said...

haha, murid2 cekgu sgt comellll ;) kalau NS, tak jadi nak mengajar, dok gelak tgk telath murid..

finaz said...

ha,,ha,,,klaka laa,,,hai cgu,,anyway,,nice entry,,,:-)

taufiq helios said...

muahaha!! comel siot bebudak tu punye kelaku..haha!

Izlan HoiHoi said...

haha...swt gler dak2 tue...
cm shibai 'ko mkn taik ap'..
haha

sudirman said...

Hahaha lawak kan?bygkan aku masa tu lg lah gelak besar

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

adoi man...nape laa jd tinggi beno???

sumaiyah mokhtar said...

cikgu yang sangat spoting :)

adan said...

CIKGU SPORTING.. ^_^

dya said...

hehehe...adede,lucu bah budak2 ni kan.nda sabar mau mgajar jugak.

YAYA AZURA said...

haha..lawakla..kecik je ye budak yg excident tu..

sudirman said...

hehehehhe..tu lah..dunia di sekolah amat best andai jadi cikgu yg spoting..best22222

chiLleD...!! said...

eh. kciknya dak tu..

ninest123 said...

louis vuitton, nike free, ugg boots, ralph lauren pas cher, kate spade outlet, louis vuitton, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, louboutin outlet, longchamp outlet, tory burch outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, nike air max, cheap oakley sunglasses, nike outlet, longchamp, polo ralph lauren outlet, prada handbags, nike free, nike roshe run, ray ban sunglasses, longchamp pas cher, tiffany and co, tiffany jewelry, air jordan pas cher, gucci outlet, louboutin pas cher, replica watches, jordan shoes, michael kors, oakley sunglasses, sac longchamp, polo ralph lauren outlet, nike air max, louboutin, oakley sunglasses, oakley sunglasses, longchamp outlet, oakley sunglasses, air max, burberry, ugg boots, replica watches, christian louboutin outlet, chanel handbags, prada outlet, louboutin shoes

ninest123 said...

nike air max, timberland, michael kors, replica handbags, burberry outlet online, true religion jeans, hermes, michael kors, ralph lauren uk, nike air max, kate spade handbags, nike air max, nike free run uk, sac guess, hollister pas cher, tn pas cher, lacoste pas cher, michael kors outlet, burberry, ray ban uk, hollister, abercrombie and fitch, converse pas cher, true religion outlet, michael kors outlet, north face, oakley pas cher, coach outlet, new balance pas cher, nike roshe, nike blazer, michael kors outlet, ugg boots, ugg boots, hogan, michael kors outlet, coach outlet, north face, air force, lululemon, ray ban pas cher, vans pas cher, coach purses, michael kors outlet, true religion jeans, mulberry, true religion jeans, michael kors, michael kors, vanessa bruno

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...