SAHABAT BAIK.

Sunday, March 13, 2011

AIZUL MARCELLO selamat ulang tahun (tua da ko aizul)..

hai awek2 cun dan jejaka2 tanpan yg sedang membaca entri nie...sila lebarkan bibir anda skejap ble tak??..pls...buatlah..senyumlah skit...oiiii...cepatlah buat...orang suruh senyum bukan nak gelak...aduiii...sah2 ada masalah jiwa korang nie...hahahhahaha..ehh...atau aku yang ada masalah mental nie??...opssss

tengok tak tajuk entri kat atas tu??tgk kan..kalau tak..sila semak semula...ada nama mcm korang kenal tak..atau.."eh..sapa aizul tu?..tukang cuci tandas...pencuri...peminta sedekah or tukang sunat?..hahahha..sah2 dia kerut dahi bila baca ayat nie..ampun pak aizul.....dia adalah aizul marcello korang yang fames tu.(ye ke?hihayyyyy).kalau tak kenal juga sah2 lah korang ni bukan peminat tegar blogger2 di Malaysia sebab dia adalah penerima anugerah blog pilihan Malaysia bagi kategori Lelaki..

sebelum tu, ada yang msej aku kat FB dan tanya kenapa blog aku macam ikut2 je dengan aizul tu..emm..sebabnya..dialah yang mengajar n mendidik aku untuk join blog2 nie..dlu..haram jadah aku nak berblog..tapi..dengan pengaruh sailamoonnya di bantu dengan kuasa bulan yang dirinya miliki akhirnya aku jadi ketagih blog..hahahha... dia ni kira macam adik n best friend..tambahan pula dia ni mantap pelajar masa aku praktikum dlu..tapi skrg..dua2 dah besar jadi kawan baik pula..(yang sebenarnya aku rapat dengan dia ni sebab nak belajar edit pic n buat blog je)..hahahha..lepas aku pandai aku blah lah.....kakakkaka..gurau je aizul...jasamu tetap dikenang...

time birthday dia tu aku sanggup ni datang dari sabah nun jauh untuk bagi kejutan kat dia..sama ada kejutan tu menjadi or tidak..biar aku n dia sajalah yang tahu ya...hahaha..time tu ramai2 lah stay kat umah abg ezal..em..dia ni glamour ok...kalau dia da add FB korang gerenti ramai orang akan add. sbb dia ada kat dalam list fren tu...emm...cubalah..hahahahha....dalam beberapa hari tu pula aku berkenalan dengan seorang mamat ni yang juga gila dan sinting kamera..adika putera namanya.tu mmg nama sebenar ya..Muhammad Adika Putera..asal Mak Negeri Sembilan dan Ayah Kelantan..so..bila digabungkan menjadi SETAN..hahahah..gurau ya adika..emm..peramah siut mamat nie..baru kenal dah rasa macam 300 juta tahun dah kenal..lama dah kenal BUDAK ni selalu on chat je n bila dia gelak rasa mcm orang tua nyanyuk yang ketawa...hahaha..kira suara dia matang lah..opsss..emm..jom saksikan pic2 kami...

saat2 kejutan dilakukan...sedap giler kek tu sebab dalam semua ais krim..emm...

ni adika putera tu...sama2 plan nak buat puzzle pic kami bertiga tu untuk bagi hadiah kat aizul.time ni aizul tk join jalan sebab katanya nak siapkan 25 pic2 kawin yg kena diedit n disiapkan cepat..hah...tak glamour ke mcm tu..kaya kot dia nie?..tapi kedekut nak belikan aku iphone 4..hehehe..hah.kalau nak kenal2 si mamat adika ni silalah lihat blog hebat dia 
di KLIK

aku pun nak juga pegang n ambik gambar kan..hahahahhaha

emm..cantik tak hasil kerja aku dan adika tu..emm..comel tak kucing..tu kucing aizul..peminat kucing siut...nak jentik kucing dia skit siaplah dia akan post ayat2 menyindir kat twitter...sah2 lah aku byk kali kena kan...jahat dia..ihhh...hahahhaha

aizul...selamat ulang tahun aku ucapkan..dalam meniti umur yang semakin meningkat ni aku harap agar ko menemui apa yang ko inginkan..apa pun masalah yang datang dan sejauh manapun ko cuba untuk berlari dari masalah itu ia tetap akan mengikutimu..hadapi nya dengan tenang dan berdoalah selalu..jangan putus asa dan sentiasalah ingat bahawa ramai insan2 diluar sana dan ramai kawan2 ko yang betul2 menyanyangi dirimu..anda tidak bersendirian dan tidak akan pernah sendiri...semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan ketahuilah anda adalah  satu2nya manusia  terhebat yang pernah hadir dalam hidup kami semua...tanpa mempedulikan kepentingan diri anda akan mendahului kawan2 dan keluarga..you are the best bro....


 yeh..tiba2 ada pula pic aku single kat sini..hahahaha...apa pun...selamat ulang tahun aizul marcello yang telah mendapat hadiah harijadinya dengan mengantikan

http://aizulmarcello.blogspot.com 
ke 

tahniah dan selamat ulang tahun prennn
buat adik (kira adiklah) adika putera terima kasih sebab bawa jalan2..eh..jangan asik panggil aku model KK lah..muka tak hensem macam aku ni nak jadi model tapi awek aku cun melecun tau...kalah model...hahahhahaha


SUDIRMAN
aku menulis bukan kerna nama

23 comments:

Dyka said...

PROPAAAA! hahahaah! kaw hado? ngehehe!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

happy besday benjoy!!!

syiqah lazola said...

hahahaa.. ade button like x untuk model KK tu.. :)
kenal abg sudir dr adika :)
salam kenal:P

adan said...

klu ada button like aku nak tekan 10belas kali.. ngee...

sudirman said...

Tq semuanya..kalau ada insan yg bergelar kwn sanggup melakukan apa sja utk kwn2nya hargai dia..kwn adalah family..hehehe

aizul marcello said...

tq for dis lovely ntry!! waa terharu dgn segala mcm 'kezutan' yang telah dibuat!! hehehehe...

again!!! tq sooo much!

AfiQ said...

ambooooiii.. untung laa abg aizul.. huhuhhu.. tetibe jeles.. bole? hahahaha..

Princess of Prince Minoor said...

sweet je kezutan tuh..paling besh tgk puzzle pic korang tuh..jeles lak..huhu :P buat katne tuh?nak buat jugak la pic puzzle ngan husband,mesti touch n go punyeee hehe

Cinoi said...

1st time tau nama azul marcelo

sudirman said...

Pizzle tu buat kat jusco tebrau jb
Cinoi-lah..first ke?hehehwheh
Komen lah..aizul balik2 tgk komen korang ni hah..suka dia..hahahah

DanieL AdiE said...

Selamat Ulang tahun Aizul..

suriani junaidi said...

selamat ulang tahun aizul....
cute foto tu

sudirman said...

daniel-yeh..dia dah baca daniel
suriani-dia mmg hebat photo2

nadira shahid said...

antara foto dgn kucing tu, kucing tu lagi cutteeee ;p anyway, happy belated day to ur friend ;)

Farhana Sahri said...

comelnye..meow tu..hehe

sudirman said...

nadira-comel kan..hehehhe

sudirman said...

farhana-awak comel mcm kucing..heheh

Gadis Semp0i.. said...

best la k0rg nih.. mmg kamcing gile.. cm ner nk wat puzzle pic tuh... kat ner? share lerh...

Anonymous said...

Wow, this paragraph is fastidious, my younger sister is analyzing such things, thus I am going to inform
her.

Feel free to surf to my homepage - dishwahser & appliance repair Wesley Chapel Florida Florida

Anonymous said...

Wonderful blog! Do you have any tips for aspiring writers?
I'm hoping to start my own blog soon but I'm a little
lost on everything. Would you suggest starting with
a free platform like Wordpress or go for a paid option?
There are so many options out there that I'm totally confused .. Any recommendations? Many thanks!

Take a look at my page - yellow pages ad for appliance repair Dunedin FL

ninest123 said...

louis vuitton, nike free, ugg boots, ralph lauren pas cher, kate spade outlet, louis vuitton, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, louboutin outlet, longchamp outlet, tory burch outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, nike air max, cheap oakley sunglasses, nike outlet, longchamp, polo ralph lauren outlet, prada handbags, nike free, nike roshe run, ray ban sunglasses, longchamp pas cher, tiffany and co, tiffany jewelry, air jordan pas cher, gucci outlet, louboutin pas cher, replica watches, jordan shoes, michael kors, oakley sunglasses, sac longchamp, polo ralph lauren outlet, nike air max, louboutin, oakley sunglasses, oakley sunglasses, longchamp outlet, oakley sunglasses, air max, burberry, ugg boots, replica watches, christian louboutin outlet, chanel handbags, prada outlet, louboutin shoes

ninest123 said...

nike air max, timberland, michael kors, replica handbags, burberry outlet online, true religion jeans, hermes, michael kors, ralph lauren uk, nike air max, kate spade handbags, nike air max, nike free run uk, sac guess, hollister pas cher, tn pas cher, lacoste pas cher, michael kors outlet, burberry, ray ban uk, hollister, abercrombie and fitch, converse pas cher, true religion outlet, michael kors outlet, north face, oakley pas cher, coach outlet, new balance pas cher, nike roshe, nike blazer, michael kors outlet, ugg boots, ugg boots, hogan, michael kors outlet, coach outlet, north face, air force, lululemon, ray ban pas cher, vans pas cher, coach purses, michael kors outlet, true religion jeans, mulberry, true religion jeans, michael kors, michael kors, vanessa bruno

ninest123 said...

p90x workout, herve leger, new balance, jimmy choo shoes, hollister, nike huarache, north face outlet, converse outlet, gucci, babyliss, insanity workout, bottega veneta, longchamp, iphone cases, mont blanc, ray ban, nike roshe, timberland boots, birkin bag, asics running shoes, vans shoes, hollister, wedding dresses, celine handbags, ghd, baseball bats, north face outlet, nike air max, instyler, converse, lululemon, nfl jerseys, hollister, mac cosmetics, valentino shoes, lancel, ferragamo shoes, vans, abercrombie and fitch, ralph lauren, soccer jerseys, nike air max, chi flat iron, nike trainers, oakley, louboutin, reebok shoes, mcm handbags, soccer shoes, beats by dre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...