SAHABAT BAIK.

Sunday, February 13, 2011

TSUNAMI melanda..

emm...tak ble nak karang panjang2 sebab penat giler...cuma nak kongsi dengan kawan2 pasal pasukan kawat yang Man latih..lihatlah gambar2 di bawah semoga ia dapat menceritakan segalanya...tsunami tu nama bagi rumah biru...

 berjalan dengan bangganya
 barisan pelajar tsunami ...
 yang ni buat man pecah perut nak ketawa..man rosakkan patung adik di rumah n ambil kepalanya..hahaha..kalau korang nak tahu sapa pelajar ni..dia adalah pelajar yang man angkat dalam entri sebelum ini..boleh tak korang bayangkan time orang kat belakang (sebab dia di depan) formasi dia jalan je..pastu man jerit kuat2 kat tepi padang suruh dia tgk belakang..hahahha..semua org ketawa masa nie...agak lawak di situ
ni bentuk apabila formasi di lakukan...smart tak...
 rumah kuning....abis muka kena warna..nak tau guna apa??guna pelaka je n warna air...hahahha..jahat guru2nya
 rumah hijau...
 rumah merah...

emmm...walaupun pasukan man tak johan but bagi man semua kami pemenang sebab dari sukan ni banyak yang man dapat...man rapat dengan pelajar2 yang selama ni ada yang man tak kenal n tak rapat..dari sukan ni man jadi rapat dan akrab dengan mereka..sama2 berpanas..sama2 menjerit dan sama2 ketawa..cikgu sayangkan korang semua...harap teruskan semangat sukan tu dalam akademik pula selepas ini...lagu HERO ni khas utk pelajar2 semua...kitalah hero andai kita belajar sesuatu dari apa yg berlaku...semoga kenangan ini kekal selamanya..amin

CONTEST MAN TENTANG IBU akan man umumkan 26hb nie..pemenang dah ada cuma agak bz mau buat entri..lagi pula seorang hakim si aizul marcello agak lambat memberi resultnya..hahahhaha...(abislah kalau dia baca nie)...

SUDIRMAN
"aku menulis bukan kerna nama"

14 comments:

Ayuni said...

hikhik, comel2...

Zulkifly Omar said...

perbarisan... ni ja la acara aku bole join masa skolah dulu.. haha

najah hijriah said...

rase mcm nak sgt kembali ke zmn skolah utk join sume xtvt ni... nk cipta smula kenangn2 yg lebih bmakne.. sbb mse kat skolah dulu ana xbrape aktif join xtvt/.. sbb xde peluang~ kt uni ni je yg rajin join xtvt..

AmirFX said...

Wahhh.. Smart lah budak tu buat barisan.. Mmg dengar kata semuanya.. haha..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh... ini cikgu memang membuatkan OE teringat pada sekolah...
dulu waktu sekolah, OE tak pernah masuk kawat (sebab OE manusia paling tak aktif dalam sekolah)
sebab kiri dengan kanan pun tak kenal... hehehe...
(n_n)

nadzirah aqilah said...

sweet giler.. rindu plak zaman sekolah dulu.. perkara paling best ialah tyme sukan..
semuanya jadi kawan.. mana yg xrapat boley jadi rapat waktu tu..

bab formasi tu memang terbaekla... ingatkan pertandingan kawad unit beruniform je ada kawad kaki... hehehe... congrats n terima kasih cikgu!!!

Nadia Amrina said...

ohh rumah merah merah merah xD

hot flare said...

huhuhu..so cute...yg anak patung atas kepala..huhu..umahhh kuning,...nice,....sapa menang perbarisan cik man???

DanieL AdiE said...

RUMH KUNING SMART!

sudirman said...

semua korang-
hah..ni situasi kat sekolah masa sukan..
yang menang perbarisan rumah merah..kalau 1 markah je dengan rumah man..uiii..kalah dari segi keseragaman pakaian sebab ada beberapa rumah biru pakai sluar warna orens..wah..ble2 man tak tgk sluar mereka tu..kalau tidak..menang dah..but formasi rumah man paling tinggi..

chiLleD...!! said...

wah..dh lma xde hri sukn ni..pling last msa thun 2007, msa kt mtrik...hri sukn yng pling meningglkn kenangn..=)

zmah said...

Bahaya tajuk entry ni...

babypinks said...

Cian NYaA Tsunami atau leBIh D keNalI(ZORO) he3 number 3 alah sabar jak lah....ha3 tak palah bangga juak aku gan cikgu sudirman cozz telah menjadi gru perbarisan kamii...he3 semua tunjuk ajarnya kan kami ingatiii....tankUe CiKgu...

Anonymous said...

It's awesome to visit this website and reading the views of all mates concerning this post, while I am also keen of getting familiarity.

Also visit my weblog :: dishwahser & appliance repair Wesley Chapel Florida Florida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...