SAHABAT BAIK.

Sunday, December 12, 2010

Kenangan Lama "berputik" kembali..

hai..emm..tak payah tanya kbar le yer sbb baru je update blog baru2 ni tp hari ni sama ada korang nak baca or tidak..aku nak update juga...

kalau korang follow FB man tu..korang tahulah yang man skrg ada kat tanah Semenanjung..emm..semalam (sabtu) man ke UPSI..mak dato..tempat aku belajar dulu..dah 4 tahun tak ke sini tiba2 kena jemput oleh JMK (TQ ye) untuk program Sirih Pulang Ke Gagang...nak nangis pun ada mengimbau kenangan2 lama..ok..ku serikan semua pic2...malas nak ulas sebab nak tido awal lah.hehe

 bangunan SITC

kawan2 lama yang dah lama tak jumpa..akhirnya dipertemukan

 ehem-ehem...JMK baru nie..(Pemimpin baru UPSI)

 perubahan demi perubaha..dlu kurus skrg hah..ambik kau..hahahhaha
 ni lah minah yang aku suka kutuk dulu..heheheh

 ihh..ada apa kat atas tu..???
 hah..lucu..apa kau buat nie..hahahhaha
 hehay..joget mari..hahahahha
 apa lah mamat ni buat?hahha..mula2 aku ingat anak Felo rupanya student UPSI..pendek bebenor..hahha..sory ye
 sasi..hahaha..nak senamrobik but badan keras sangat..hah...apa jadi nie hah
 eh..minah mana nie..mcm nak terpatah pun ada..hahahaha..best jadi MC nie...
 jogetttt
 makcik ni penonton n tiba2 dia join senamrobik...
 adik2 baru ...best lah korang....

 pandang siapa paling hensem>???baju putih kan..hahaha
 semua kontrol ayu ni apasal??

 main DAM..but orang yang jadi permainan..mmg kelakar
 adik2 baru dalam UPSI...tq korang anjurkan program hebat nie
lontar belon

belon pecah..n jadi mcm ni pic...cantik tak...

ni dia orang yg banyak aku kutuk2 n main2kan dlu..but mereka lah paling rapat dengan aku nie..
paling mengembirakan bila terjumpa semula adik angkat yang dah 5 tahun tak jumpa..dulu time raya tak dapat pulang sabah beraya kat rumah dia nie..amin..terjumpa juga kat sini..hah..ni dia....

kepada semua adik2 Jawatankausa Mahasiswa Kolej..abg kau ni nak ucapkan terima kasih banyak2 atas layanan baik dan atas semua program yang telah dirancang nie..sesungguhnya ia hari yang penuh kenangan untuk kami semua
teruskan usaha korang..KHAR harus tetap gemilang..amin

hah..kesempatan tu..sama seperti entri tempoh hari man nak ingatkan semua..untuk RM200 tu masih terbuka ..bila2 masa sahaja man akan mulakan so..cepat..cepat...cepat

SUDIRMAN
"aku menulis bukan kerna nama"

11 comments:

Awangku Johan said...

Salam abg Sudir...
1st of all, mesti abg x tau saya kan..
Saya jmk kelahiran batch ydp Helmi jmk 07/08..
Fuhh... rugi ar x dpt join Reunion JMK Sirih Pulang Ke Gagang.. Tak pa ar.. maybe bukan rezki AK ya... huhu.. Apa-apapun AK nmpak dalam pic ni semuanya happening.. Best sgt2.. Ramai jg yg x dtg.. Maybe semua ada komitmen lain kot..
Tak pa ar.. di lain tahun, ada kelapangan, ada masa akan p jugak tuk Reunion seterusnya..

Helmi kata thn dpn nk wat Reunion p Sabah.. Hahaha... Ok jer tu.. g pun AK bakal mgajar d Smk Menumbok.. ex-skol AK... So, 1 skolah mgajar dgn Jmk Aiman.. haha...

p/s: nmpaknya dah jmpa dgn adik angkat c kerul.. haha. ex-hosmate aku 4 sem... Ok la abg keep n touch.. smoga perjalanan kita sbagai murabbi sntiasa d redhai olehNYA.. Amin

azwa_amani said...

awin : abg sudir..tq for coming program kami.....alhamdullilah..banyak yang kami dapat dari perbualan n kami sendiri JMK baru ni, sangat-sangat menghargai kehadiran mantan2 semua...insyaAllah, kalau ada sirih pulang ke gagang 2, harapnya, lebih ramai yg dapat hadir...keep in touch.. :)

ariey said...

Hahaha... suka2... comel ar gambar.... Tapi pasl pa lak aku leh jadi minah nie... x pa la ye, redo dengan ketentuan.. hehe

Pe pun, thank untuk pic, happy sangat dapat jumpa ngan mantan2 yg x kedekut kongsi pengalaman dan bagi tip..

Harap jumpa lagi dan moga pertemuan pertama kali ni x menjadi yang terakhirnya..

Next, sidang brape lak nak anjur?... hahahha

handhalah ibnu kamil said...

gambar belon pecah tu jadik. hahaha.
saya yang ambik. ngeh3.. cantekk oo.. puas. nak rembat satu la camera dslr. hahaha....

terima kasih datang sini abg sudir. seronok borak. hehehe..

mier_eirul said...

rindu lak aku kat upsi ni.emmm

sudirman said...

hehay..mmg best pengalaman kat KHAR...dapat jmpa kawan2 lama dan kenal adik2 baru..korang teruskan perjuangan mcm yg abg cakap..jgn peduli biar apa orang kata yg penting masing2 tahu belajar untuk masa depan...nanti rajin2 lah mesej or tgk2 blog yer..hehehhe..tq semuanya

eusoffaqeuddin said...

dh follow dh blog ni! :)

Nurul Wahida said...

salam. selama ni tgaok gmbr mantan2 kt poster je..byk je yg puji, hebat...mantap..cemerlang..hari2 daat tgok poster je org yg disebut tu..tapi 12/12 dh dapat tgok betol2 sapa yg hebat tuh..bangga sgt2..kiki

sudirman said...

hihihihi...abg je yg tak hebat kan..tak da pic dalam poster...hahahah..ciannn

Awangku Johan said...

abg sudir ada la.. dlm buku memory Khar.. ada pic jmk batch 1st yg kampus dalam..

MisS NaSiHa said...

waaa..abg bru ja ka dtg sni??ala x sempat la nk mtk sainnnn..huhu..KHAR best!!yeaaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...