SAHABAT BAIK.

Sunday, October 31, 2010

rehatkan Minda di Kota Kinabalu..(PIC KURANG KUALITI SBB KAMERA HP)

PENJELAJAHAN BERMULA..HAHAHAHHAHA..

emm..seminggu 5 hari bekerja walaupun cuma setengah hari tp kepala rasa nak pecah mengurus sana sini..kdg2.."hey!!" sama pelajar lepas tu bila pelajar menoleh muka kesian ala2 duit 5sen tu cair balik aku..haha..ni yg payah klu jmpa cikgu mcm aku nie..(kunun perasaan baik mcm P Ramlee dalam Ahmad Albab)..ok2..baru2 ni klu korang follow blog sekolah yg aku uruskan tu korang tahulah ke mana aku menghilang dalam 4 hari dari daerah si Bung Moktar Radin laki pelakon tu..hihi..ke Kota Kinabalu..alang2 dah ada disana aku pn yg mmg suka shoping terus menerus memikirkan pakaian..wah..wah..time kat sna saat tak ble lpa tu bl murid2 angkat aku n lontar tinggi utk dapatkan gambar cantik..risau bangat..rasa mcm pelajar akan lontar tinggi2 lepas tu mereka biar je terhampas ..hahaha..syukurin nggak ada apa2 ugak yer..hihihi
kalau korang ada plan nak ke sabah or KK..pastikan anda ke sini..pengalaman begitu indah dan cantik sekali..perjalanan cuma mengambil masa selama 15 minit sahaja..
 ok2..kat tmpt ni korang ble naik atas mcm tu..lepas tu gerenti korang akan dapat mcm yg aku dapat.."encik..kanak2 je ble kat situ"..aku pun jawab "kanak2 lah ni kak"..hahaha
 penyu ni berenang betul2 depan mata..adoi..rasa nak sembelih saja
tak payah cakap..korang tahu apa ni kan...
 dapat pegang tapak sulaiman yang hidup..but..gamat geli nak pegang sebab mcm....hahahhaha

 kalau korang rasa nak ke sabah..pegi tmpt nie..nampak skema kan..but di dalam enjoy abis..banyak menarik di dalamnya

 ala2 pemain biola gitu..hahaha

tingginya..sapa tu???

time ni ada pelajar nak tolak saya ke dalam kolam..lepas tu..aku kejar dia n angkat..takut...takut..haha
 galeri ni mmg best..pasal perjuangan seorang kerani biasa yg dapat memerdekakan Sabah..dapat inspirasi di sini..
 kete ni tv kat cermin k..tgk betul2...
 mengada-ngada sekejap kat tanggal yayasan sabah..hahaha..
 haiya..sini ada baik punya oh...peaceee...
 aku termenung memikirkan dirinya..wah..aku merinduimu..hahahah
 pegi 1B..tgk wayang jap...
 ni kat pantai..hihihi
 jalan2 di pasar tamu area KK ternampak kucing ni..comelnyaaaaaa..
 ni makanan kerang bakar..ada tak tempat korang??tak de kan..bukan main sedapnyaaa.....
P/S kpd sesiapa yg suka membaca blog aku ni n memandai buat kesimpulan awal yg aku ni tgh berduka or bersedih or hidup tak aman or mcm2 lagi..baik stopkan lah sbb aku mmg sentiasa happy di sini...hidup kena diteruskan but ingat satu hal saja..ada baiknya jika siasat betul2 hal yg didengar itu betul or tidak atau hanya sekadar ciptaan di mulut org tu untuk memburukkan ..hihihi

SUDIRMAN
"aku akan sentiasa bangun bila jatuh"

2 comments:

Anonymous said...

[p]The cars, posts, people - everything in sight - were covered with snow on one side, and were getting more and more snowed under . Model's exaggerated [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry outlet[/url] modeling is the sea breeze blows leaves . There was not a subject he knew nothing of . In 2000, Mulberry asked Nicholas Knightly as its designer . We never delve into the realm of politics here, but we do hope you all take the opportunity to vote . [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry bag uk[/url] 00 . Nowadays, the supply of Mulberry Bags aren隆炉t able to fulfill the need [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry bag outlet[/url] for increasing quantities, and that is specially the case of Alexa with prices at 695 pounds . Replica Lancel bag sacks supplied within our store are developed using the most effective worth mulberry bags target components and conceived by achieved craftsmen are habitually the in simple fact belongs to worthy goods, as any Lancel followers on the [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry uk[/url] marketplace mulberry outlet know . volleyball sunglasses could make or break your game.[/p][p]Considering consumers?desperate needs, Mulberry is engineer to equip the rose with another production line . I extend to contain out buying one, considering precisely which type of theirs matches my liking . Luxurious Mulberry handbags combines traditional layout with modern day practicality and also this mixture has won the hearts of ladies from all more than the world . Bufanda puede agregar personalidad diferente some arrangement of bufandas folks . The matching prints, vaguely baroque, were, according to program notes, composed of a pattern of geckos . Aha! A hint there, surely, and lo and behold, it wasn隆炉t long before the Del Rey appeared as part of a total navy and white print outfit隆陋an [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry bag[/url] oversize biker jacket over a long silk skirt . Series with flexible design, such as peak inclined duffel bag, tote, and mini tote and terrific proportion of hobo . Walked arm in arm that has a delicate minor rivet, bags deal with streamlined joints and good sized dangling chic tassel, is brand name properties, deduce pure and mulberry outlet snug trend spirit.[/p]




[url=http://www.gan3.com/forumcdt12-0-21.html]There Sell the cheap Commodity sale outlet with good quality 2e[/url]
[url=http://www.theaterscene.net/ts/test/TSDesign1111.nsf/All/76DEFDACD7F1DBA785256DA6007C6268?OpenDocument]Shop Sell the cheap Commodity sale outlet with good quality 5s[/url]
[url=http://s1.grepoforen.de/166/posting.php?mode=quote&f=2&p=138690]There Sell the cheap Commodity outlet with high-quality 3d[/url]
[url=http://redbrothers.net/index.php?action=post;quote=29821;topic=13458.0;last_msg=130782]There Sell the cheap Commodity Export outlet with high-quality 8z[/url]
[url=http://www.georgiacourts.gov/mediawiki/index.php?title=User:Trxzxdsr738]Shop Sell the cheap Commodity outlet with high-quality 9m[/url]

chenlili said...

canada goose jackets
adidas trainers
toms shoes
oklahoma city thunder jerseys
north face outlet
true religion outlet
coach outlet
nhl jerseys
north face jackets
moncler jackets
hzx20161220

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...