SAHABAT BAIK.

Friday, October 15, 2010

MOHON MAAF..

korang semua tolong aku..wah..tolong..tolong..melutut sambil meraung dan kadang2 berguling-guling ni sambil memukul kepala..hahahha..wei..tolong lah..ada orang merajuk sama Sudirman lah..nak nyanyi lagu korea sikit..eh..tiba2 iklan suara mawi di Era ni..:"hai..saya mawi..gosip ni ble porak porandakan keluarga..paling teruk bila ada kata saya da ada bini lain..kalau betul dah bertelur dahi saya ni dibuat oleh Ikin"..hihihih..ok2 balik kepada lagu ku nak nyanyikan nie ...lgu korea ye "sory..13x"..hahah..tu je aku tau..selalu dengar lagu tu kat radio but tak tau nak sebut mcm mana..takut teruskan nyanyi bapa aku masuk bilik n lempang kepala ku dan berkata "oii..buang tabiat kah pagi2 ni"?..sorry bapa ku yg hensem tapi pendek..hehehe..ok2..aku mau minta maaf ni pada seseorang sebab semalam aku buat dia gerenti menangis punya tu..aku faham sangat dia gerenti mengalirkan air mata bila sedih..(cegeng kan)..hehhehe..
maafkan saya tuan..saya tak sengaja..emm...
nak hukum aku ke?nak tutup mata aku mcm ni ker??aku tak kisah..jgn je sumpah aku jadi anjing..aku tak mau..hahhahaha..ko mau??hehehehhe
ku berikan anak patung dan bunga ni untukmu..bau taik pun biarlah..yg penting ada jg ku bagikan..hehehhe
aku memang bersalah jadi tembak lah aku..cepat tembak...huhuhuhu
 aku minta maaf kepada dia tu..sorry sgt2..begitu jg dengan semua pengunjung blog ni terutama kawan2 FB sbb kadang2 ada yg bawa chat but tak terbalas..bukan tidak mau balas but kdg2 leptop je ON tp orangnya tiada depan leptop..sana ruang tamu berteriak menyanyi..hehehe..apa pun..aku sayangkan korang semua..MAAFKAN AKU..mohon maaf juga kepada semua kawan2ku selama ini sebab banyak buat salah sama korang..aku akui aku banyak buat salah dan aku sedang baiki diri sekarang..muahhhhhh


                                                                                                     SUDIRMAN
"Segalanya berbicara dan mendengar dari HATI"

6 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

maaf mu diterima jua..alaa..xde menda la man..sure mereka-mereka itu pham...

hop evryting gona b ok!!!

sudirman said...

fauzi-dah sampai yogyakarta kah?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

dh smapi umah dh pon hencek sudir..

sudirman said...

amin...syukurr

Anonymous said...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my
newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Look at my web blog freezer & appliance repair Wesley Chapel Florida Florida

chenlili said...

longchamp bags
tiffany jewelry
ray ban sunglasses
uggs on sale
red bottoms
michael kors handbags
uggs outlet
moncler jackets
rolex watches
ray ban lunettes
hzx20161220

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...