SAHABAT BAIK.

Wednesday, October 13, 2010

BEIJING..pengalaman dgn air mata..

yeh..yeh...wah..mcm kumpulan amuk pula..hahah..pewitttt..hah..itu amy search k...uii..jgn ada yg terprasaan pula aku mengurat k??emm..tu napa tu tersipu-sipu malu mcm kucing tu..?hahahahha..ok lah..anggap lah Sudirman mengurat anda ye...hehehe..suka lah tu..huahuahua..hari ni aku nak kongsi kat korang pengalaman aku time ke beijing china tu..emm..Ya Allah..(duduk sambil menadah tangan ke langit)..bangun balik..bestnyeeeeee..best sgt ke beijing..6 jam perjalanan utk sampai ke sana..dalam kapal boring giler so aku suka usik kawan2..kacau2 hidung..ambik rambut n main2kan kat muka time kawan tido..lepas tu..dengan selamba dan tak tahu malunya kawan tu pukul muka dia ala2 ada lalat..hahahahha..giler apa ada lalat atas kapal terbang..hahahahha..but..lepas dia sedar..pang..tangannya di mukaku..wa..wa..wa..padan muka...sebenarnnya aku ke beijing ni daha agak lama skit..bukan tahun ni but time aku kurus sebarat 63 n skrg aku dah 78 kg ke dengan ketinggian 182cm ..hehe..aku nak abadikan jg dalam blog ku n..
 hah..korang jangan ketawa situ..kang aku sumbat mulut korang dengan kaki panjang ku nie...hahahha..kurus kan aku sini..adui...mmg kurus..beza 18 kg dengan aku yg skrg..ni kat atas tembok cina ni..adui..mcm mau patah kaki naik sini tau..beza tangga dengan satu tangga tu ble menkoyakkan jahitan di tgh2 seluar tu..bsar sgt kena langkah..huhuhu
 ni kat luar salah satu istana Diraja zaman dulu kala..kalau nak tau time ni musim sejuk..baju aku tu dah lah tebal dalam ada 5 helai baju lagi..but..masih jg rasa sejuknya..pecah bibir ku oh..oii..ala2 perompak kan aku sini..perompak yang hensem..hahahha.budak kecik tu adik angkat aku..skrg dan belajar kat kolej..tgk gaya dia tu ala2 model k..korang nak tau tak..air kolam tu dah keras tau..nampak lagi ikan da jadi keras kat dalam..ble campak batu lagi kat atas tu..time ni nk je aku campak adik aku tu but takut mama marah..hahaha.kalau korang selalu tgk citer cina..tempat ni selalu dibuat utk lakonan citer kung fu...
 ni kawan2 yang sama2 join ke sana..yg depan tu ala2 nak terkentut tu but aku rasa mmg terkentut pun adalah pemandu pelancong kami..hahahhaha..kelakar dia nie..semua bahasa dia tau..tp..sekali aku bg bahasa bugis..tertelan air liur dia n hampir2 tercekik....bangga aku..kakakakka
 ni lagi..heheheh..skema semuanya ye..hehehehe..tgh2 yang cantik tu mak angkat aku yer..Dia lah orang yang byk berjasa utk aku..
 hah..tgk kat belakang tu..luas kan..nak jg aku terbang2 mcm dalam citer kung fu tu kat sini but takut pula org tau aku ada kuasa..hahah..jadi aku bekangkang je bergambar ala2 tak de kuasa..hahahaha...skemanya aku time nie..ohh tidak..skrg aku dah lain..mana sudirman dulu nie.
 teng2..perhatian..mamat tepi baju kuning tu pinjam baju aku yer..oiii..ku seru kau pulangkan..pulangkan..hhuhuhu..bestnya kat sini...hiihihi
ok2..ni mamat2 skema..adui..pening aku ikut mereka nie..asik cakap yang skema2 saja..hahaahhaha.2 hari sebelum plg tu salji sempat turun tau..wah.aku jadi ala2 budak2 main salji k..hehehehhe...pegi lah kat beijing best sgt sbb kat sana ada ada kedai yang diberi nama "shop sex"..hah???/sekali kami masuk saja nak buang tabiat..astagafirullah sambil ketawa..semua alat2 berkaitan ada dijual..hahahaha..lucu..but..aku malu nak tunjuk kat sini pic nya..hahahha..lucu ohhh....aku nangis dengan pengalaman ni sbb barulah aku tahu kita beruntung tinggal di malaysia..i love 1 Malaysia..muahhhh..


                                                                           SUDIRMAN
"Segalanya berbicara dan mendengar dari HATI"



2 comments:

hamzah nor said...

wah...i can feel the excitement..its wonderful sir..i like all the pictures..huhu..

shop sex?? hahaha..nice one..wanna go there..haha

sudirman said...

hahahahahaha..tu lah pasal kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...