SAHABAT BAIK.

Tuesday, November 1, 2011

AKU DI INTERVIEW...ALA2 ARTIS...HAHAHHA

salam guysss...fuh..sory sebab agak lama sikit baru update blog bz memanjang tambahan skrg ni aku sedang tidur di asrama untuk program kecemerlangan SPM...kenalah tlg apa2 yang patut untuk masa depan pelajar2 kesayangan....yeh...ala2 orang tersayang gitu..hahahahhahahahaha

korang tengok tajuk entri tu...gempak kan??gila tak gempak kalau di interview...mula2 tu masa dibagitau nak diinterview aku terus pegi hensemkan muka aku..pakai bedak...lipstik dan mekap tidak dilupa maskara...hahahahah..gila apa lelaki pakai mcm tu ...

yang sebenarnya aku diinterview oleh seorang rakan blogger untuk segmen interviewnya bersama RETIS...korang tahu tak??masa aku mula2 baca tajuk tu aku tersilap pandang aku terbaca BETIS...ni lah kesan bila kurang tidur ni ...sampaikan semalam murid2 aku cakap aku mengigau time tidur dan yang tak tahan tu aku cakap ayat ni "siapa bertugas menyapu'?...tak ke lucu tgh2 malam tiba2 ada orang mengigau cakap mcm tu..hah..pastu habis aku kena sindir murid2 dalam kelas..jumpa aku je terus mereka cakap "siapa bertugas menyapu cikgu?...ohhh tidak....tidak.....aduhhh...tergelak aku sendiri time mandi tadi bila teringat ayat tue....

ok..tuan tanah blog ni nak ucapkan jutaan terima kasih kepada saudaraku eddy yang selalu baca my blog dan meninterview aku untuk segmen dia...korang nak tahu apa yang dia interview...jom tgk di blog dia lah wei...ni blog dia..klik jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tq ye mr eddy...

aku ni nama je artis...Sudirman kan...plus ayah Perdana Menteri Abdul Rahman...huhuhhuhu...dalam interview tu banyak ditanya tentang diri ini...but ada something yang aku terlupa nak masukkan iaitu orang yang banyak membantu aku untuk membuat blog...dialah yang ajar aku...dialah yang bagi semangat dan dialah juga yang mengajar aku semua selok belok dalam blog dan juga edit2 picture nie...sahabat aku Aizul Marcello...hah..dia baru lah RETIS...tq to aizul sebab banyak bantu aku sebelum ini...kenalkan aku dengan blog dan mengajar aku untuk menulis dari hati.....
 kenangan masa di JB nie

satu lagi..hah..ni merangkap adik aku...blog dia ni mmg best..pasal gambar dan sebagainya..kalau sapa2 yang follow my blog korang tahulah banyak entri aku pasal perasaan...sebabnya RETIS ini yang banyak bantu aku mengarang sesuatu pasal hati...entri dia suatu ketika dulu memberi aku panduan untuk membuat entri2 seterusnya...pojie...jom makan KFC lagi..hahahahha
sekian untuk kali ini...kalau bercerita pasal RETIS...hah..tulah retis2 dijiwa saya....siapa RETIS blogger di jiwa anda???

SUDIRMAN
aku menulis bukan kerna nama


3 comments:

Khairiz said...

hebat

aizul marcello said...

Retis sentiasa di hati saya adalah bro sudirman abdul rahman peminat segala macam burung.. Kah kah kah...

Anonymous said...

[p]The cars, posts, people - everything in sight - were covered with snow on one side, and were getting more and more snowed under . Model's exaggerated [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry outlet[/url] modeling is the sea breeze blows leaves . There was not a subject he knew nothing of . In 2000, Mulberry asked Nicholas Knightly as its designer . We never delve into the realm of politics here, but we do hope you all take the opportunity to vote . [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry bag uk[/url] 00 . Nowadays, the supply of Mulberry Bags aren隆炉t able to fulfill the need [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry bag outlet[/url] for increasing quantities, and that is specially the case of Alexa with prices at 695 pounds . Replica Lancel bag sacks supplied within our store are developed using the most effective worth mulberry bags target components and conceived by achieved craftsmen are habitually the in simple fact belongs to worthy goods, as any Lancel followers on the [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry uk[/url] marketplace mulberry outlet know . volleyball sunglasses could make or break your game.[/p][p]Considering consumers?desperate needs, Mulberry is engineer to equip the rose with another production line . I extend to contain out buying one, considering precisely which type of theirs matches my liking . Luxurious Mulberry handbags combines traditional layout with modern day practicality and also this mixture has won the hearts of ladies from all more than the world . Bufanda puede agregar personalidad diferente some arrangement of bufandas folks . The matching prints, vaguely baroque, were, according to program notes, composed of a pattern of geckos . Aha! A hint there, surely, and lo and behold, it wasn隆炉t long before the Del Rey appeared as part of a total navy and white print outfit隆陋an [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry bag[/url] oversize biker jacket over a long silk skirt . Series with flexible design, such as peak inclined duffel bag, tote, and mini tote and terrific proportion of hobo . Walked arm in arm that has a delicate minor rivet, bags deal with streamlined joints and good sized dangling chic tassel, is brand name properties, deduce pure and mulberry outlet snug trend spirit.[/p]




[url=http://www.zenginforum.com/newreply.php?tid=806&pid=7967]There Sell the cheap Commodity sale outlet with good quality 1o[/url]
[url=http://endodonticdoctor.com/includes/guest/index.php?showforum=8]There Sell the cheap Commodity sale outlet with high-quality 4p[/url]
[url=http://park6.wakwak.com/%7Espeed/cgi-bin/bbs/yybbs.cgi?page=60]There Sell the ch[/url]
[url=http://www.subseng.com/comm03.php?mode=VIEW&page=1&vb_category=&sch=&scw=&vb_seq=149882%20]Shop Sell the cheap Commodity Export outlet with good quality 4p[/url]
[url=http://robotikstudenter.com/forum1/forum-category/1-forum%2B%2B%2B%2B%2B%2B%2B%2B%2BResult:%2Bchosen%2Bnickname%2B%22Robgib30%22;%2Bsuccess%2B%28from%2Bfirst%2Bpage%29;%2BBB-code%2Bnot%2Bworking;]There Sell the real Commodity Export outlet with good quality 0f[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...