SAHABAT BAIK.

Sunday, June 26, 2011

TERIMA KASIH buat aku terharu..

assalam..wah...tajuk entri bukan main banyak persoalan..rasa terharu sebab ap???heheheh..
oh ya...nak kongsikan dengan korang semua..aku baru pulang dari bandar bercuti sakan untuk menenangkan fikiran bersama adik kesayangan ku...emmm...gila ko tak sawan bila aku stay hotel taraf2 4 Bintang yang ala2 stor tu..hahahaha...mahal giler last2 masuk bilik terus bermain-main dikepala hotak aku "bilik aku kat rumah lagi indah dari hotel ni...free lagi..tak payah bayar lagi..siap full siaran astro only dalam bilik aku"...wei hotel 2 inn 1 sandakan cuba baiki sikit bilik tu..huhuhuhu..tapi boleh lah..puas hati dengan layanan pekerja di sana semua baik2 belaka dan paling penting dapat tidur dalam keadaan yang sejuk...bila sejuk tu best lah berselimut macam tengiling kat atas katil sambil berebut2 selimut dengan adik aku..hahahha...rien...abg tetap menang ya..hehehhe

oh ya...hari ini entri yang serba ringkas ni sebelum aku masuk bilik mandi membuangkan semua bau2 hamster kat badan aku ni (baru je main2 dengan 6 ekor hamster comel2 kat bilik ni) aku nak kongsikan korang sesuatu yang mengembirakan..aku kan suka berkongsi so apa salahnya aku post kat sini kan...huhuhuhu..

begini..baru2 ni sambutan hari guru kat sekolah aku...mcm biasa...kalau kapal terbang ratu segala delay adalah AIRASIA but kalau kat sekolah..Ratunya disandang oleh sekolah aku..sebabnya selalu je buat sambutan hari guru sebulan selepas tamatnya sambutan hari guru di Malaysia..16 Jun..orang berarak sakan pada 16 mei kami kat sini 16 jun barulah diraihkan..huhuhuhuhu..

yang unik nya kat skolah ni time sambutan hari guru bukan pelajar yang buat persembahan tapi guru2...AJK Hadiah GURU...ajk pentas GURU semua diuruskan oleh Guru..pelajar???hanya menonton melihat guru2nya menyanyikan lagu sekolah..negaraku..warisan dan ada juga yang bersajak..hahahha...sempat aku dengar budak2 bercakap "ko tgk cikgu tu buat persembahan mcm budak2..."hahahhahhaha...no komen....

hah...yang aku nak kongsikan hari ini adalah hadiah2 yang aku dapat sempena sambutan hari guru..hehehehhe...tapi sebelum tu terima kasih kepada pelajar2 yang mengundi sdiri ini sehingga mendapat anugerah Khas daripada pelajar tentang kategori berikut

ANUGERAH GURU PALING SPORTING KATEGORI PILIHAN PELAJAR
ANUGERAH GURU PALING BERGAYA KETEGORI PILIHAN PELAJAR
ANUGERAH GURU PALING POPULAR KETEGORI PILIHAN PELAJAR

hah..yang sebenarnya mengikut undian aku dapat ketiga-tiga ni tapi tak baik balun semua so bagi2 kat kawan2.lagi pula markah sama kan so semua kami dikira pemenang..yeh..bagi aku semua guru2 adalah pemenang di hati pelajar..cuma anugerah ni dibuat  pengiktirafan sebagai KENANGAN guru itu sampai ke tua..terima kasih murid2 tersayang kerana mengundi cikgu kamu nie..haiya,.,bangga aku sekejap..senyum sampai air liur meleleh pun tak disedar..jijikkkk..insya ALLAH cikgu akan cuba buat yg terbaik utk kebaikan anda semua...biarlah kita saja tahu..heheheheh...

ni antara hadiah yang aku perolehi semasa hari guru tu..
 gambar aku mesti pelajar ambik di FB dan dijadikan mcm ni..wah..malunya..siap tampal di papan kenyataan lagi..tq icul...
 koleksi2 pelajar ..tq korang semua...
 ni paling cantik...kreatif pelajar tu buat..terima kasih sebab bagi cikgu kad ni...sampai mati cikgu simpan...
 kau hado dapat tali leher mcm nie..hehehehe..tq Hamid Chan
 tq lagi..tali leher lagiii
 patung..heheheheh....
lukisan...tq...wah..siap tulis cikgu ensem lagi yer..kakakkakaka
hadiah special dari adik....terima kasih adikku...
terima kasih kepada adik abg (nazreen) sebab bagi hadiah special ni....belajar baik2 ya...terima kasih juga sebab selalu buat abgmu ni gembira...heheheehehe...satu saja soalan "kenapakah anda kuat makan"??hahahhahaha....
 kau umpama waktu yang tidak akan lekang dari ingatanku..

aishiteru..lagu ni aku minat bila cinta melody main..hahahahha..yehhh

hah..tu saja perkongsian untuk hari ini...jom mandiiiiiiiiiiiiiiii

SUDIRMAN
aku menulis bukan kerna nama

16 comments:

Aman Ibrahim said...

banyak sangat hadiah~ semua hebat2..

All the best in kerjaya..

Dyka said...

wahhhh!! untung laaa ramai student sayangg~ HAHA. * rindu abg sudirman=)

sudirman said...

aman-yeh..mmg sangat special hadiah2 ni sebab pelajar bagi ikhlas dari hati mereka tanda dihargai...

dyka-hehehhe..rindu jg sama adik abg nie...

Jerul said...

wahhh .. best betol jadi cikgu .. hihihiih

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waaahhh tgk entry ni jd terharu..walaupn bukan serang cikgu tp dpt rasa sgt2 terharu bila kita dipandang leh rang luar...happy sgt!!!

sudirman said...

kan..tulah pasal...bkn hadiah yg dinilai tapi kasih sayang mereka tu..huhuhuhu

Mohd Khairi Khadzir said...

saya lg lmbt nk wish: selamat hari guru..heheheh

sudirman said...

hehehehetq khairi

Anonymous said...

Its like you read my mind! You seem to know a lot about this,
like you wrote the book in it or something. I think that you
could do with a few pics to drive the message
home a bit, but instead of that, this is great blog.
An excellent read. I will certainly be back.

Look at my web blog subzero refrigerator & appliance repair Wesley Chapel Florida Florida

Anonymous said...

Hi, I check your blogs like every week. Your humoristic style is awesome,
keep doing what you're doing!

Also visit my website - subzero refrigerator & appliance repair Clearwater FL

Anonymous said...

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate
you penning this article plus the rest of the site is also very good.


Feel free to surf to my web site: appliance repair Dunedin FL contractors FL

Anonymous said...

It's the best time to make some plans for the future and it's time
to be happy. I have read this post and if I could I want to
suggest you some interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this
article. I desire to read even more things about it!

Also visit my page :: dryer repair Oldsmar (http://www.youtube.com/watch?v=OibfEGgLdQw)

ninest123 said...

louis vuitton, nike free, ugg boots, ralph lauren pas cher, kate spade outlet, louis vuitton, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, louboutin outlet, longchamp outlet, tory burch outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, nike air max, cheap oakley sunglasses, nike outlet, longchamp, polo ralph lauren outlet, prada handbags, nike free, nike roshe run, ray ban sunglasses, longchamp pas cher, tiffany and co, tiffany jewelry, air jordan pas cher, gucci outlet, louboutin pas cher, replica watches, jordan shoes, michael kors, oakley sunglasses, sac longchamp, polo ralph lauren outlet, nike air max, louboutin, oakley sunglasses, oakley sunglasses, longchamp outlet, oakley sunglasses, air max, burberry, ugg boots, replica watches, christian louboutin outlet, chanel handbags, prada outlet, louboutin shoes

ninest123 said...

nike air max, timberland, michael kors, replica handbags, burberry outlet online, true religion jeans, hermes, michael kors, ralph lauren uk, nike air max, kate spade handbags, nike air max, nike free run uk, sac guess, hollister pas cher, tn pas cher, lacoste pas cher, michael kors outlet, burberry, ray ban uk, hollister, abercrombie and fitch, converse pas cher, true religion outlet, michael kors outlet, north face, oakley pas cher, coach outlet, new balance pas cher, nike roshe, nike blazer, michael kors outlet, ugg boots, ugg boots, hogan, michael kors outlet, coach outlet, north face, air force, lululemon, ray ban pas cher, vans pas cher, coach purses, michael kors outlet, true religion jeans, mulberry, true religion jeans, michael kors, michael kors, vanessa bruno

ninest123 said...

p90x workout, herve leger, new balance, jimmy choo shoes, hollister, nike huarache, north face outlet, converse outlet, gucci, babyliss, insanity workout, bottega veneta, longchamp, iphone cases, mont blanc, ray ban, nike roshe, timberland boots, birkin bag, asics running shoes, vans shoes, hollister, wedding dresses, celine handbags, ghd, baseball bats, north face outlet, nike air max, instyler, converse, lululemon, nfl jerseys, hollister, mac cosmetics, valentino shoes, lancel, ferragamo shoes, vans, abercrombie and fitch, ralph lauren, soccer jerseys, nike air max, chi flat iron, nike trainers, oakley, louboutin, reebok shoes, mcm handbags, soccer shoes, beats by dre

ninest123 said...

moncler, moncler, thomas sabo, ugg pas cher, moncler outlet, moncler, canada goose uk, louis vuitton, marc jacobs, doudoune canada goose, canada goose, links of london, pandora charms, hollister, louis vuitton, pandora jewelry, toms shoes, moncler, coach outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, bottes ugg, louis vuitton, moncler, replica watches, moncler, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre pas cher, canada goose outlet, ugg boots uk, karen millen, canada goose outlet, canada goose, supra shoes, swarovski, sac louis vuitton pas cher, pandora charms, ugg,uggs,uggs canada, wedding dresses, swarovski crystal, canada goose, moncler, canada goose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...