SAHABAT BAIK.

Tuesday, February 22, 2011

MAAF PENGUNJUNG SEMUA

Moga semuanya sihat2 belaka..

harap maaf sebab Man tiada masa untuk update blog sebab sekarang ni Man berada di Kota Kinabalu selama seminggu untuk karnival Anjuran MARA peringkat Negeri SABAH dan juga Karnival JOM Masuk U peringkat Negeri SABAH juga...ni pun Man update semasa ceramah sedang dijalankan...maaf juga kepada pengunjung yg rajin komen entri man di sini sebab man tak dapat lagi nak komen2 entri korang..nnt bila free man kunjungi anda semua ya..

Kepada blogger2 yang join CONTEST Man pasal IBU hari tu man akan umumkan pada 28 Februari (isnin ni) ini sebab masa itu Man berada di Sekolah dan bolehlah mengambil masa untuk membuat entri itu.Keputusan telah pun berada di leptop (bukan tangan ya)..

mutiara kata hari ini...kejayaan besar yang gemilang itu bermula dengan langkah pertama..sesiapa yang berani untuk melangkah dialah yang akan berjaya tetapi sekiranya anda takut untuk menanggung risiko andalah manusia yang paling CELAKA.. 

semoga anda semua sentiasa bahagian dan senyum2 selalu...
sayang kawan2 semua..anda sayang saya tak??hahahhahaha

SUDIRMAN
"aku menulis bukan kerna nama"

18 comments:

Ayuni said...

hikhik, jd melangkahlah.....

apezs shah said...

hamboilaaaaa...
cikgu man ni mmg busy sokmo.. xyah maafkan dia pon. hermmm sapelah pemenangnya.. wah tahniah pd pemenang ni..

muniraksasa (; said...

betol tu ! so sekarang saya akan amek risiko untuk melangkah ke hadapan. yeyah !

Nour Akmal said...

bz nye blogger ni..
huhu..
tapi sempat juga update blog ye..
gud2...=)

ajiep aries said...

erm.....pasti....teruskan langkh jgn paling kebelakang.... :)

Farhana Sahri said...

jom buat langkah pertama..hehee

hot flare said...

melangkah ke hadapan dlm meneruskan kehidupan/...=)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

kata2 tu memang betul...
tapi ada orang melangkah ke belakang, macam mana pula tu cikgu???
hehhe... (saja je OE nie buat soalan macam tu)
(n_n)

Fara Farhana ♥™ said...

langkah pertama dengan impian kat hati.

ta sabar nak tau result contest tu :)

mr.syazwan said...

tak rasa berdebar cuma kaki tangan jantung berdup dap n sejuk je laa tunggu result tu

huhu

=_=

Mah@mahu said...

Lamanya menunggu keputusan contest dari cikgu lamanya tak sbar rasa.. kalau tak menang tak tahu lah sedih kot...

Stephanie Campos said...

bz nye blogger ni.. huhu.. tapi sempat juga update blog ye.. gud2...=)

Anonymous said...

Hi! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

Have a look at my web site dishwahser & appliance repair Wesley Chapel Florida Florida

Anonymous said...

Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

Here is my weblog - top rated appliance repair Clearwater FL

Anonymous said...

It's actually a nice and useful piece of information. I'm glad that you just shared this helpful info
with us. Please stay us informed like this.
Thank you for sharing.

Take a look at my website: dishwahser & appliance repair Dunedin FL

ninest123 said...

louis vuitton, nike free, ugg boots, ralph lauren pas cher, kate spade outlet, louis vuitton, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, louboutin outlet, longchamp outlet, tory burch outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, nike air max, cheap oakley sunglasses, nike outlet, longchamp, polo ralph lauren outlet, prada handbags, nike free, nike roshe run, ray ban sunglasses, longchamp pas cher, tiffany and co, tiffany jewelry, air jordan pas cher, gucci outlet, louboutin pas cher, replica watches, jordan shoes, michael kors, oakley sunglasses, sac longchamp, polo ralph lauren outlet, nike air max, louboutin, oakley sunglasses, oakley sunglasses, longchamp outlet, oakley sunglasses, air max, burberry, ugg boots, replica watches, christian louboutin outlet, chanel handbags, prada outlet, louboutin shoes

ninest123 said...

nike air max, timberland, michael kors, replica handbags, burberry outlet online, true religion jeans, hermes, michael kors, ralph lauren uk, nike air max, kate spade handbags, nike air max, nike free run uk, sac guess, hollister pas cher, tn pas cher, lacoste pas cher, michael kors outlet, burberry, ray ban uk, hollister, abercrombie and fitch, converse pas cher, true religion outlet, michael kors outlet, north face, oakley pas cher, coach outlet, new balance pas cher, nike roshe, nike blazer, michael kors outlet, ugg boots, ugg boots, hogan, michael kors outlet, coach outlet, north face, air force, lululemon, ray ban pas cher, vans pas cher, coach purses, michael kors outlet, true religion jeans, mulberry, true religion jeans, michael kors, michael kors, vanessa bruno

ninest123 said...

p90x workout, herve leger, new balance, jimmy choo shoes, hollister, nike huarache, north face outlet, converse outlet, gucci, babyliss, insanity workout, bottega veneta, longchamp, iphone cases, mont blanc, ray ban, nike roshe, timberland boots, birkin bag, asics running shoes, vans shoes, hollister, wedding dresses, celine handbags, ghd, baseball bats, north face outlet, nike air max, instyler, converse, lululemon, nfl jerseys, hollister, mac cosmetics, valentino shoes, lancel, ferragamo shoes, vans, abercrombie and fitch, ralph lauren, soccer jerseys, nike air max, chi flat iron, nike trainers, oakley, louboutin, reebok shoes, mcm handbags, soccer shoes, beats by dre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...