SAHABAT BAIK.

Friday, January 21, 2011

MASA TELAH TAMAT...

Salam..terpaksa bangun awal pagi walaupun cuti sekolah sebab nak bagitau penyertaan contest yang Man anjurkan telah tamat tempohnya pada 21hb Jan 2011 tepat jam 1159pm..yang man paling suka sebab masa entri ni di tutup ada 111 komen..suka nombor tu.


Anda boleh lihat senarai blogger2 yang join contest ni disebelah kanan..

Jutaan terima Kasih diucapkan kepada semua kawan2 yang join..

Keputusan Pemenang Man akan maklumkan sebelum atau pada awal Februari 2011 sebab Man agak sibuk kebelakangan ni mengajar pelajar kawat dan latihan olahraga untuk sukan sekolah(sampai jam 6pm kat sekolah ya)lagipun kena baca satu2 hasil nukilan kawan2 tu..

Suka Man nak ingatkan Pemenang akan menerima SUMBANGAN IKHLAS berupa
1. Wang Tunai RM200 (Pemenang Utama)
2.Top up RM30.00 untuk 5 orang yang bertuah.
3. T-Shirt From SABAH
4. Hadiah Misteri (akan anda lihat bila Man dah umumkan Pemenangnya)

Man nak ulang ya...Man anjurkan contest ni bertujuan untuk lebih mengenali dan memperingatkan kawan2  bahawa terdapat seorang Insan yang seharusnya kita abadikan di dalam penulisan agar suatu hati nanti anak2 kita or maybe sapa2 saja dapat melihat betapa hebatnya insan yang bergelar IBU kepada ayah.ibu atau sahabat mereka..

Sebahagian daripada hadiah ini adalah sumbangan daripada Pemilik Resort Sukau Di Kota Kinabatangan, Sabah.Terima Kasih diucapkan kepada sahabat saya En Hadrin b Alias.Nanti Man ugut lagi ya bagi sponser lebih sikit..hahahahah

Berita baik kepada anda..setakat ni Man telah kumpul sponser yang lebih tinggi daripada hadiah di atas ni...Man akan berikan untuk contest yang akan datang..Tunggu..

ramai kawan mesej kat FB nak Man buat entri pasal Ibu Man..
ok2..nanti ada feeling Man buat ya..

kalau nak tengoh entri contest ni sila klik HERE 
 
 ambillah masa walau seminit untuk merenung apa yang telah kita berikan kepada ibu..bukannya kita berdiam dan berfikir apa yang telah ibu berikan kepada kita.
fikirkan sejenak.


SUDIRMAN
"aku menulis bukan kerna nama"

9 comments:

elieynz said...

buatlah entri tu...
tak pa tu..
nangis sekali sekala ja..
jangan ja hari-hari..
hua hua hua..

Anishafeera Sapli said...

selamat.. =)

ceritera asni said...

may the best women win :)

::Cik Zatie:: said...

bizi nye cikgu kita ni..hehe

AmirFX said...

Sik sabar mok tengok sapa pemenangnya...

DanieL AdiE said...

moga yg terbaek akan menang...

best of luck semua..

hot flare said...

yaa...cter plak entry tentang ibu abg man..teringin jugak nak tau..ermm..smile always..=)

Cik Seri Omel said...

waa, tak sabar nak tunggu keputusannya, harap harap en sudirman umumkan winner sebelum 7 Februari, omel dapat tawaran mrsm, pergi pun demi mak, huhu

najah hijriah said...

waaa, tahniah la omel dpt g mrsm...blaja rajin2 kat sane ye...hehehee..
ana yang tak join contest ni pun excited nak tau sape yang menang... yang penting, semua karya memang best!! tersentuh hati bace karya kamu semua~~,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...