SAHABAT BAIK.

Saturday, December 4, 2010

hey!!Betul Ke Pemenang Blog2 Pilihan Malaysia Tu Gempak?

Salam Sejahtera, Namaste, Sawadikap, ikan siakap, bersikap-sikap dan semua jenis salam in the world (Kata si Botak Mawi tu lah)..tak kesahlah!!botak ke berambut ke yg penting hari ni mr.sudirman korang nak bercerita pasal pemenang-pemenang blog2 pilihan Malaysia (katanya lah pilihan Malaysia)..ye ke Malaysia..so yg aku dok mati2 promosi ke Ibu2 dan Bapak2 kat Indonesia tu nak kata apa ye??blog pilihan SiaSia ke(gabungan MalaySIA dan IndoneSIA)..huhayyy..lepas ni mati aku kena tangkap oleh si ISA tu..ehh..tiba2 teringat kata Mohd Haikal semalam "aku ni Kementerian Luar Negara"..hal2 dalam Negara aku tak masuk campur sambil2 tu aku menjeling khusuk tgk dia promot kulit muka dia yang halus angkara Jambu Batu katanya..eh..Jambu batu ke bedak batu tu..lupalah..mana2 lah..(Adikku jgn marah ye)...

hah..demam Undi Blog Pilihan Malaysia dah berakhir..emm..mcm nak gila aku dibuat undian blog ni terutamanya untuk blog personal wanita pilihan si Irine Nadia Marcello dan Fatin Liyana tu..sah2 lah kan aku sokong adik beradik Marcello tu sbb blog2 depa baik2 belaka mcm orangnya juga..(gila ape tak cakap baik)..Fatin tu blog dia best juga but kena buat satu undian je kan so kenalah undi satu je..kalau ble dua2 nak undi nie...dua minah rempit ni merempit kat blog pilihan tu seiring dan sejalan..aku rasalah kan dua2 minah ni mesti tak tido malam, tak mandi, tak cuci muka, tak lap taik mata sebab risau tgk bursa saham mereka nie..selang seminit mesti depa klik refresh nak tgk untung ke tak, mendatar or menegak ke carta saham mereka tu..hahahah..jgn tipu..jgn tipu..agak2 korang lah kan..si kiut miut Irine tu tak selalu ke call abg dia si "photograher Canon" tu untuk bagitau kerisauannya dan menyuruh semua konco2 abg dia undi cepat2...emm..jom kita bayangkan.!!!..hahahha

YANG BLOG LAIN TU TAK PAYAH ULAS LE KAN SBB TAK SENGIT SANGAT MCM DUA MINAH NI..TAPI..TAHNIAH JUGA DIUCAPKAN..blog korang semua mmg gempak segempak gempaknya..

hah..ni dia blog2 yang menang setiap kategori tu..

ANUGERAH BLOG PERSONAL WANITA PILIHAN

NAK TGK BLOG MINAH NI?SILA KLIK IRINE


ANUGERAH BLOG PERSONAL LELAKI PILIHAN

ni abang kepada Irine..gila kau..dua2 adik beradik ni power BerBlog.
NAK TGK BLOG MAMAT NI? SILA KLIK AIZUL


ANUGERAH BLOG ISTERI PILIHAN
ni dia..emm..sejuk laki dia memandang bini menang kan??..hihihi
sila Klik NADIA


ANUGERAH PERSONAL SUAMI PILIHAN
 Sapa tak kenal kan bro nie..mula2 aku ingat dia ni laki Nadia tu rupanya bukan..hehe
aku agak kelakar sedikit dengan blog dia ni pasal "dapur" tu..hihihi..nak tahu apa?
klik ni BEN

BLOG LAWAK PILIHAN
 hah..sapa yang rasa nak ketawa tu baca blog ni..memang lucu.aku suka baca nie..huhayyy..
nak tgk ke? sila Klik LAWAK

ok2..korang dah tgk kan..emm...itulah blog2 pilihan Malaysia.best blog depa sebab banyak sangat pengunjung..blog aku ni pula sekadar dipinggiran je..hahah..tak pe..blog ni aku buat untuk luahan rasa sebab dari blog ni aku rasa aku jumpa dunia sebenarku..dengan blog ni aku tak perlu selindung2 apa yang aku rasa dan alami..ia umpama kawan baik bagi aku yg selalu mendengar tanpa merungut apa2..yang selalu menerima apa pun yang ingin di luahkan bila aku sedih, gembira dan sebagainya...sebab ia adalah tempat untuk aku bergantung emosi tatkala aku tiada sapa2 untuk dikongsikan suka dan duka...i love my blog yang tak seberapa nie...insya ALLAH best friendmu ini akan sentiasa belajar untuk mencantikan dan memberikan hadiah untuk mu..

SUDIRMAN
"Aku Menulis Bukan Kerna Nama"

6 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

the all deserved to be the winners for each parts of the contest..congratulations to them...

butterflyana said...

Aku menulis bukan kerana nama.cewahh
i likee.hee

SyahmiFikri said...

lalala.. hebat2 dorang nie kann.. lalalaa

sudirman said...

Hey!!!tq ye smua..nnt aku tgk2 blog korang ye

E.d.Y said...

yang menang mmg hebat, tp sebenarnya ada yg xbetul pasal undian ni...aku agak ada penipuan...dan aku dah print screen penipuan dari beberapa blog yg menang...tp xpe la..benda dah lepas

sudirman said...

mcm mana u ble tahu yg menang tu ada penipuan..blog sapa??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...