SAHABAT BAIK.

Friday, November 26, 2010

photoshoot yang gila2..hihi


yehaaa...seronok sgt kerja GURU ni sbb pelajar cuti tukang ajarnya pun cuti..eh..bkn tukang kurang ajar ye..baca betul2.tukang ajarnya yg membawa maksud pak guru..hihi..skrg ni aku berabis berjalan ke sana ke sini ke tempat di mana aku rasa nak pegi..darilah negeri di bawah bayu terus ke atas bayu semua disapu rata.biasalah cuti dekat 2 bulan..kamu ada??hahaha.emm..ada satu part tu kena jadi klien kepada photographer hebat sedunia..siapa lagi kan kalau bukan mantan pelajar masa praktikum dulu (http://aizulmarcello.tk)..adoi..seorang jejaka yang tulang keras terpaksa mengikut kehendak menGAYAkan mcm2 skill..rasa nak terketawa pun ada but tahan je..hahaha..hah..ni pic2 yang dia ambik..pakar tak dia??...
saja nak tunjukkan tali pinggang yg dipakai..kunun untuk memulakan mantra agar pic2 nampak ok..hahaha..kepala hotak aku segala matra..dah muka tak hensem kan so kenalah guna semua jampi serapah agar kelihatan menarik nanti..menarik ke??hihi
malu aku tgk muka aku sendiri..haha..kenapa gitu yer?malu tgk muka sendiri..rasa nak termuntah pun ada..hey!!marah mak bapa aku nnt aku kata gini..susah2 mereka hasilkan aku..hihi..sory pak..
kayu tetap kayu ye..jgn nak terperasan nampak ala2 model dalam amerika next top model tu yer..ko tu hnya sesuai untuk amerika next top ...emm..ntah apa..kookokokokoko
seakan dunia..menjadi gelita..cahaya bersinar tiada ternilai..eh..betul ke lagu nie..main bantai je nie...
korang nilailah sendiri mcm mana yer..hihihihi
ni gaya spontan yer..gaya tersendiri..hahaha..aku suka tgk pic ni..tak tahu kenapa...
memikirkan sesuatu yg tak pasti..
YA Allah..lindungi aku dan keluarga serta rakan2 ku selalu..amin...
ok..selesai udah untuk kali ini..terima kasih kepada insan baik hati yang tolong photoshoot nie..biasalah orang biasa kena jemput untuk photografer orang2 kawin dan orang2 penting..dah lah blog dia selalu masuk majalah sebab keunikan dan kecantikkan pic yang dia ambik..tabek spring lah beb...nanti kalau ada sapa2 nak kawin jemputlah dia yer..sebut je nama sudirman ble dapat murah gitu..hahahaha...
klik je blog si tukang photographer

SUDIRMAN
-Aku Menulis Bukan Kerna Nama-

8 comments:

Lelaki Ini said...

wah
hensem sgt2!!!
besh2!
tp aku hnsem lagieyh
hakhak!

butangbutton said...

cool pic...
hakhak..

sudirman said...

korang dua tq tau...baru nak belajar nie...

sudirman said...

korang dua tq yer..baru nak belajar nie..hehehe

Qarl said...

wow

wow

model mana ni? haha

sudirman said...

model kg2 je..hahahha

Anonymous said...

Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession
capital to assert that I acquire in fact enjoyed
account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.



My blog: yellow pages ad for appliance repair Wesley Chapel Florida Florida

Anonymous said...

Excellent post. I used to be checking constantly this blog and I am impressed!

Very helpful info particularly the ultimate section :
) I care for such information much. I used to be looking for this particular information for a very lengthy time.
Thanks and good luck.

Here is my website washer repair Tampa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...